Adverteren in Google? Topposities behalen op concurrerende zoekwoorden

Wil je naast de organische zoekresultaten ook gebruik maken van Google Ads? Het biedt de mogelijkheid om op zeer concurrerende zoekwoorden bovenaan in Google te staan.

Wij zetten een succesvolle Google Ads campagne voor jou op

Google Ads is ideaal voor het behalen van snel resultaat. We zien vaak dat onze klanten naast hun organische zoekresultaten ook gebruik willen maken van Google Ads. Het is een zeer effectief en meetbaar marketingkanaal.

Maken je concurrenten ook gebruik van Google Ads? Of wil je meer bezoekers, verkopen en/of naamsbekendheid? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Voordelen Google Ads

Adverteren in de Google zoekmachine? Ideaal voor het behalen van snel resultaat. Wat zijn precies de voordelen van Google Ads?

  1. Hoog in Google op concurrende zoekwoorden
  2. Lokaal, regionaal en landelijk bereik
  3. Zelf het budget bepalen
  4. Meetbare resultaten

Wat kun je van ons verwachten?

Zoekwoordenonderzoek

Voordat onze specialisten starten met het opzetten van de Google Ads campagnes, gaan ze een grondige zoekwoordanalyse houden. Welke zoekwoorden worden gebruikt? En hoe vaak? Op basis hiervan worden de campagnes opgezet.

Google Ads campagnes opzetten

Aan de hand van de informatie op je website en een zoekwoordanalyse, starten we met het opzetten van de Google Ads campagnes. Dit wordt op een gestructureerde wijze opgezet zodat er maximaal resultaat behaald kan worden.

Beheer en optimalisatie

Wanneer de Google Ads campagnes eenmaal lopen komt er veel data binnen. Op basis van deze data kunnen de campagnes geoptimaliseerd worden.